Les Mans del Drac ( Sebastià Bennasar)

LES MANS DEL DRAC (SEBASTIÀ BENNASSAR)

Les Mans del Drac

L´home va entrar a l´església i va encaminar-se de cap a la figura de Sant Ponç, a qui tenia devoció perquè era patró dels herboristes i dels apicultors i just als seus peus la va veure. Al mig d´un bassal de sang hi havia una dona jove. S´hi va acostar molt nerviós i li va cercar el pols. Encara bategava. Va trucar l ambulància i la policia i per primera vegada va pensar que el telèfon mòbil tenia alguna mena d´utilitat. Fins llavors no l´havia utilitzat mai, només per rebre trucades. Li va agafar el cap i el va posar de costat per evitar que s´ennuegués amb la seva pròpia sang. I va intentar trobar una ferida per taponar-la i evitar que continués dessagnant-se. Però era impossible perquè la noia tenia sis o set ganivetades. Va notar que intentava parlar i va acostar-hi l´orella.

Cada cop que llegeixo un llibre de l´editorial Llibres del Delicte ressonen les paraules del seu editor Marc Moreno, volem novel·la negra feta aquí per gent d´aquí i amb problemàtiques d´aquí. Doncs això ho compleix a cada llibre que editen.

Tot és reconeixible, les localitzacions, Mossos, els personatges, i això es un risc per què fer tot tan proper pot condicionar a molts lectors, però el valorem perquè es una idea molt original i amb escriptors com L´Anna Maria VillalongaSebatià Bennasar, ell mateix i els que vindran ho està aconseguint.

Les Mans del Drac està ambientat a Barcelona en mig d´un diumenge de Pasqua i a la vegada la festa de Sant Jordi. Portada com un thriller amb capítols curts i intensos ens porta tres històries paral·leles.

Joan Miquel Romaní, traductor i amant de les ciències ocultes es troba per casualitat en mig d´un crim que tot fa indicar es el primer d´uns quants i semblar relacionat amb temes foscos de Satanisme.

David,  periodista cultural avorrit d´un Sant Jordi convencional es troba com intermediari d´un assassí que vol convertir la festa del llibre en un bany de sang.

Mireia Pla, Sergent dels Mossos d´Esquadra i responsable de l´investigació dels crims.

Amb aquests personatges ens trobem amb un llibre amb un ritme trepidant i que fa que les histories et portin a voler saber la resolució d´on s´amaga el misteri de Les Mans dels Dracs.

COMPRAR: Les Mans del Drac

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Reseñas Género Negro. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Les Mans del Drac ( Sebastià Bennasar)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s